Sistemi vodenja po parkirnih hišah
Sistemi vodenja po parkirnih hišah s pomočjo detektorjev zasedenosti parkirnih mest, indikatorjev zasedenosti parkirnih mest, LED prikazovalnikov prostih parkirnih mest ter induktivnimi zankami omogočijo večjo učinkovitost pretoka vozil, neposredno vplivajo na zadovoljstvo uporabnikov parkirne hiše in pripomorejo k manjšemu ogljičnemu odtisu.

Učinkovito načrtovan in izveden sistem vodenja po parkirnih mestih skrajša čas iskanja prostega parkirnega mesta v času top zasedenosti tudi do 70%.  


Napreden sistem vodenja po parkirni hiši pozitivno vpliva na vse deležnike parkirne hiše - lastniku parkirne hiše prinaša bolj lojalne kupce/uporabnike, višjo vrednost garažne hiše in optimalno izkoriščenost, možnosti detajlnega poročanja o zasedenosti in zmanjšanje emisij izpušnih plinov. Uporabniku/stranki parkirne hiše sistem omogoča krajše iskanje parkirnega mesta, manj stresa, privarčevano gorivo, lažje lociranje posebnih parkirnih mest - invalidi in mamice z otroci. Sistemi vodenja po parkirnih hišah niso več nadstandardna oprema, temveč nujna oprema za ohranjanje konkurenčnega položaja in ohranitvi zvestih uporabnikov/kupcev.

Lastnosti rešitve
  • usmerjanje voznikov na prosta mesta realno-časovno v primeru uporabe LED usmerjevalni tabel in vmesnih kontrolnih točk
  • širok spekter različnih LED indikatorjev
  • širok nabor LED prikazovalnikov prostih mest za različne potrebe in okolja
  • ultrazvočna detekcija vozil
  • BUS tehnologija za optimizacijo stroškov kabliranja
  • upravljanje s parkirnim sistemom preko namenske SCADA aplikacije
  • vklop dinamičnih puščic in utripajočih LED indikatorjev za še hitrejšo navigacijo do prostih parkirnih mest
  • varčevanje električne energije po urniku
  • enovita SCADA za upravljanje zasedenosti parkirnih mest, polnilnih postaj za električna vozila, LED razsvetljave in upravljanje s CO ventilacijo.

Učinkovito načrtovan in izveden sistem vodenja po parkirnih mestih lahko skrajša čas iskanja prostega parkirnega mesta v času top zasedenosti tudi do 70%. V zasedenih parkirnih hišah je zelo pomembna skrb za čimprejšnjo "rotacijo" parkirnega mesta - torej menjave zasedenosti z drugim vozilom. Tako npr. na letališčih to pripomore k bolj zadovoljnemu uporabniku in manj stresa, v plačljivih parkirnih hišah in parkirnih hišah v trgovskih centrih pa to pomeni neposredno več prihodka.

Izdelki

9b2c4b44fb86522964124ed80d03c5e8 S

Izdelki

PP3 RG TB 1080x675

Izdelki

233826a67be66a810b23a263230da62e XL

Izdelki

im sparksystems 1494775345

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene