Vrvična zaščita izdelkov pred krajo in interaktivne predstavitve
Sodobne elektronske naprave zahtevajo aktivno varovanje in interaktivni prikaz za potencialnega kupca v živo.

Odlična kombinacija varovanja elektronskih naprav in marketinga. 

Primeri dobre prakse iz Slovenije in tujine kažejo, da se prodaja izdelkov zmanjša tudi za več kot 30%, v primeru, ko jih potencialni kupec ne more sam v živo preizkusiti, torej brez pomoči prodajalca in jih v trenutku nakupne odločitve sam odnesti na blagajno. »Skrivanje« izdelkov v vitrinah ali za pultom, dejansko reši težavo s krajami, vendar pa vodi do zmanjšanja dobička. 

Vrvično varovanje je primerno za varovanje širokega spektra električnih naprav kot so prenosni računalniki, fotoaparati in kamere, DVD predvajalniki, dlančniki, mp3 predvajalniki, brivniki, brezžični in mobilni telefoni in drugo. Omogočajo celo varovanje dražjih suknjičev in jaken in steklenih vitrin. Sistemi so idealni za trgovine z elektronskimi napravami, z multimedijo, električnim orodjem, dragimi oblačili in mobilnim operaterjem. 
Varovalne vrvice se nameščajo neposredno na razstavljene produkte in s tem nadgradijo sistem za zaščito izdelkov pred krajo, ki je nameščen na vhodu v trgovino. Glavna prednost vrvičnih sistemov varovanja, iz vidika varovanja je ta, da je alarm sprožen v notranjosti trgovine, kar omogoča osebju več časa za odziv na alarm. 


Nadgradnja  sistema vrvičnega varovanja z interaktivnimi predstavitvami omogoča, da sistem prevzame vlogo pospeševanja prodaje na mestu prodajne odločitve. Potencialni kupec se v trenutku odločitve seznani z novostmi posamezne naprave in jo lahko tudi enostavno primerja med seboj. 


  • Visoka stopnja varovanja.
  • Interaktivni prikaz naprav.
  • Marketinško komuniciranje.
  • Povečanje prodaje.
  • Prilagojenost dovršenem stilu trgovine.
  • Sodelovanje z arhitekti notranje ureditve za postavitev prodajno razstavnih polic.
  • Široka paleta nabora varovalnih vrvičnih sistemov.
  • Napajanje varovanih naprav. 

Izdelki

1 kanalna i3livelink

Izdelki

Laser 16 ibutton

Izdelki

rešitev

Povpraševanje