Merjenje povišane površinske temperature ljudi
Nova dimenzija nevarnosti - ukrepajte zaradi zaposlenih in strank. Srečujemo se z novo epidemijo, na katero se prilagajamo s skupnimi ukrepi. A, vse to nam prikazuje kaj lahko pričakujemo v prihodnosti, tako, da bo potrebno poskrbeti in omiliti virusna obolenja, tudi na način, da omogočimo dostop v poslovne prostore samo zdravim osebam.
Z merjenjem povišane telesne temperature ljudi zagotovimo varnost za zaposlene in kupce. Ta ukrep predstavlja konkurenčno prednost, saj se ljudje vse bolj zavedajo pomena vrednote zdravja. Za ta namen so posebej razvite kamere za ročno merjenje povišane telesne temperature ljudi, brez posega v osebni prostor osebe, merjenje se vrši na razdalji od 1,5 m do 3 m. Druga rešitev je stacionarna, kjer se kamera namesti na steno. Umetna inteligenca zmanjšuje lažne alarme pri merjenju temperature. 
                                                                                                                                                   
Takšni ukrepi so namenjeni povsod, kjer želite omejiti vstop ljudem s povišano telesno temperaturo, oziroma jih identificirati in pravilno usmeriti, da poskrbite za varnost zaposlenih in drugih obiskovalcev v javnih ustanovah (izobraževalne institucije, občine, sodišča, knjižnice), potniških terminalih (avtobusne postaje, železniške postaje, letališča, luke), industrijskih objektih, trgovskih centrih in trgovinah. 

Izdelki

Termalna kamera pogled

Izdelki

Ročno merjenje temparature

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene