Celovite RFID rešitve za trgovine
Uvajanje RFID tehnologije zagotavlja pomoč pri učinkoviti prodaji in obvladovanju zalog na mestu prodaje ter v skladišču.

Z RFID tehnologijo varujemo trgovčev dobiček in znižujemo stroške. 


Uvajanje RFID tehnologije v trgovino prinaša številne prednosti, zagotovi se optimalna zaloga izdelkov na policah (po velikosti, barvi, modelu), skrajša se čas obdelave izdelkov od skladišča do prodajne police, natančne in hitre inventure in varovanje izdelkov pred krajo. Z uporabo RFID označevanja pridobite boljši nadzor nad primanjkljajem, saj se raven zalog določi v nekaj minutah. 
Vse se prične z RFID nalepko, s katero se dodeli vsakemu posameznemu izdelku v trgovini edinstveni ključ. RFID nalepke vsebujejo podatke o nazivu izdelka, velikosti, barvi in še specifične podatke o izdelku. Tako označevanje daje natančen vpogled kateri proizvodi se najboljše prodajo. Podatki se zbirajo realno časovno in so dostopni preko oddaljenega dostopa. 

  • Optimalna zaloga izdelkov na policah.
  • Natančne in hitre inventure.
  • Hitrejši pretok izdelkov od skladišča do prodajne police.
  • Zmanjšanje lažnih alarmov.
  • Možnost integracije z drugimi sistemi.

Izdelki

RFID ID top

Izdelki

Id pos

Izdelki

Store !d

Izdelki

Id gate web5

Izdelki

ID hand

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene