Načrtovanje in projektiranje
Specializirane tehnične projektantske rešitve omogočajo pripravo integriranih, kompleksnih in celovitih rešitev po meri naročnika.

Tehnično načrtovanje in projektiranje je temelj učinkovitega delovanja in optimizacije tehničnega sistema. 

V lastnem projektivnem oddelku v celoti pripravimo projektno dokumentacijo v vseh fazah izvajanja: IDZ (idejna zasnova), IDP (idejni projekt), PGD (projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja), PZR (projekt za razpis), PZI (projekt za izvedbo), PID (projekt izvedbenih del) in POV (projekt obratovanja in vzdrževanja). Ponujene rešitve temeljijo na splošnih tehničnih normativih, standardih in predpisih. Vse to je oplemeniteno z  rezultati dolgoletnih izkušenj in znanja na področju zagotavljanja rešitev za trgovine in trgovske centre, termalnih in spa objektov, bencinskih servisov, bank, skladišč, industrijskih objektov, objektov javne uprave (knjižnice, šole, univerze, sodišča, …), prometnih rešitev ter poslovnih in stanovanjskih stavb. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene