Knjižnice

Povezana knjižnica je knjižnica prihodnosti 

Knjižnicam nudimo celovite rešitve, ki knjižnico povezujejo, posodabljajo in zagotavljajo optimizacijo procesa dela ter zadovoljstva uporabnikov in zaposlenih. RFID rešitve so povezljive s Cobiss 2 in Cobiss 3, Sip2 protokolom ali LDAP-om.

  • Izboljšanje uporabniške izkušnje obiskovalcev. 
  • Izboljšanje logističnih procesov.
  • Učinkovit nadzor in spremljanje procesov v knjižnici.
  • Razbremenitev osebja.
  • Optimizacija procesa dela.

Ponosni smo na bogate izkušnje

V Skupini Tenzor imamo bogate izkušnje: namestili smo že več kot 2.700.000 RFID nalepkveč kot 100 RFID čitalcev, predvsem pa smo ponosni na uspešno in tesno sodelovanje s številnimi knjižnicami.

V Sloveniji je v letu 2022 Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto prejela zlato priznanje za inovacijo za naš lasten izdelek - knjigomat za 24-urno izposojo. Valvasorjeva knjižnica Krško se je uvrstila med štiri finaliste za nagrado za nove splošne knjižnice Mednarodne knjižničarske organizacije IFLA. Z RFID nalepkami smo prvi v Sloveniji opremili gradiva na Bibliobusu, Precej pozornosti je pritegnila Mestna knjižnjica Vinkovci, ki je gostila slovesno odprtje dogodka Mjesec hrvatske knjige 2023. V njej smo lani namestili naš sistem RFID za avtomatizacijo knjižničnega poslovanja, zunanji avtomatizirani vračalnik, za 24-urno vračanje gradiva ter sistem za štetje obiskovalcev.

To je samo nekaj nedavnih referenc na področju knjižnic:

2

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene