Mini bari so danes del vsake sodobno opremljene hotelske sobe, ponudite gostom dodatno storitev.

Standard hotelske sobe oplemenitite z izbranimi mini bari. 

Z različnimi načini hlajenja mini barov in učinkovito rabo električne energije lahko zadovoljimo zahtevam vodstva hotela. Kompresorski mini bari zagotavljajo popolno tišino v času prisotnosti gosta, s časovno določenim delovanjem kompresorja. Na ta način omogočajo optimalno razmerje med energijsko učinkovitostjo in zmožnostjo hlajenja. Temu sledijo največkrat uporabljani absorbcijski mini bari, ki delujejo s pomočjo toplotnega kompresorja. Termoelektrični mini bari imajo večjo porabo električne energije, saj uporabljajo Peltierov element v povezavi z ventilatorjem.  

S centralnim upravljanjem hotelskih mini barov pridobimo na recepciji informacije o odpiranju mini barov, lahko omogočimo ali onemogočimo uporabo mini bara in pridobimo časovno realne podatke o temperaturi v mini baru. Z zbranimi informacijami na recepciji o tem kdaj je bil kateri izmed mini bar odprt, prejmejo sobarice seznam sob, v katerih je bil mini bar odprt, s tem privarčujemo čas obhoda, zagotovljeno je kvalitetnejše načrtovanje porabe zalog pijače in ob odjavi gosta je možno preveriti odpiranje mini bara brez fizičnega pregleda sobe. 
Uporabna funkcija centralnega upravljanja je dodeljevanje pravic uporabe mini bara iz recepcije. Tako lahko po odjavi gosta (zaključenem računu) mini bar zaklenemo, ali ga zaklenemo v neoddani sobi ali celo ne dovolimo uporabe mini bara v primeru, ko gostje to izrecno želijo. Takšni primeri so starši z otroci ali organizatorji konferenčnih dogodkov, ki svojim gostom krije le stroške bivanje in v drugih specifičnih primerih. 
  

  • Učinkovita raba energije.
  • Samostoječi ali vgradni.
  • Avtomatsko odtaljevanje.
  • Notranja osvetlitev.
  • Opcije: steklena vrata, ključavnica, detektor odprtih vrat, kolesca.
  • Različni modeli in velikosti. 


Izdelki

klasični mini bar

Izdelki

FlyingBar 1

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene