Inteligente sobe
Sobe so zasnovane po principu optimizacije porabe energentov, ki predstavljajo pomemben strošek ponudnika storitve in zagotavljajo najvišjo stopnjo ugodja gosta.

Vzpostavitev visokega nivoja standarda za gosta in učinkovito upravljanje stroškov. 


S sistemom inteligentnih sob stremimo k centralnemu nadzoru in upravljanju kontrole pristopa in porabnikov električne energije. Upravljamo in nadzorujemo hlajenje, ogrevanje, ventilacijo, razsvetljavo in kontrolo pristopa. 

Zasnova inteligentne sobe 
  • Najvišjo stopnjo varnosti gostov zagotavljamo z realno časovnim on-line sistemom nadzora kontrole pristopa. Sistem beleži vsak vstop ali poskus vstopa v sobo in hkrati beleži in alarmira odprtost sobe. V praksi se alarmiranje uporablja v primerkih, ko gost ni dovolj dobro zaprl vrat, ob nasilnem odpiranju vrat brez prislanjanja veljavne kartice in še druge izjeme, ki jih določimo skupaj z naročnikom. 
  • Posreden nadzor dela hotelskega osebja omogoča evidentirana kontrola pristopa. Sistem kontrole pristopa nudi informacije o vsakodnevnem pregledu sob, o porabljenem času osebja v posamezni sobi in podobnih stvareh. 
  • Termo regulacija prostora je pomemben dejavnik pri optimizaciji stroškov poslovanja. S pomočjo pametnega sistema iz oddaljene lokacije aktiviramo klimatske naprave, glede na različne kriterije. Poleti se zagotovi, da sobo eno uro pred prihodom gosta, avtomatsko počasi ohlajamo na želeno temperaturo ali pa v zimskem času segrevamo. 
  • Aktivacija klime s strani gosta je možna le ob vstavitvi kartice v pametni kartični odložilnik. Za optimalno delovanja klime še dodatno z detektorji zasedenosti sob preverjamo prisotnost gosta v sobi. Detektorji odprtosti oken poskrbijo za avtomatski izklop klime, v primeru odprtega okna. 
  • Sistem inteligentne sobe omogoča, da reguliramo klimatske in prezračevalne naprave glede na planirano nezasedenost sob. Tako se lahko pozimi v prostih sobah, vzdržuje določena temperatura, zaradi temperaturnega vpliva na sosednje sobe. 
  • SOS sistem klica v sili v kopalnicah povezan na on-line kompletni pregled sistema na recepciji. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene