Prijava napake
Enostavno in transparentno oddajte prijavo napake preko spletnega obrazca. Prijava napake preko spletnega obrazca, šteje kot uradno naročilo za izvedbo servisa.

Želite prijaviti napako?

Zanesljivost delovanja tehničnih sistemov je ključno za zagotavljanje standardov varnostne politike vsakega podjetja. Glede, na dejstvo, da so tehnični sistemi vsakodnevno v uporabi, priporočamo redno preverjanje delovanja posameznih sistemov. V primeru nepravilnega delovanja sistema, preverite možne vzroke in indikacije nepravilnega delovanja sistema. 

sklenjeno vzdrževalno pogodbo, zagotavljamo, redno vzdrževanje tehničnih sistemov. Oddajte svoje povpraševanje na #EM#70736d67656f67477c6c6471637f207c79#EM#. Sporočilo naj vsebuje informacije o naročniku, lokaciji in tehničnih sistemih.  

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene