Družbena odgovornost
Koncept družbene odgovornosti podjetja Tenzor temelji, na odgovornem in transparenten odnosu do naših naročnikov, dobaviteljev, zaposlenih, lokalnemu okolju in državnim institucijam. Z družbeno odgovornem ravnanjem prispevamo k trajnostnem razvoju in upoštevamo pričakovanja deležnikov.

Zavedamo se svojih korenin

Družbena nota podjetja Tenzor je postala v obdobju 24-letnega poslovanja v lokalnem okolju zelo prepoznavna. Podjetje se zaveda »svojih korenin«, zato si je na lokalnem nivoju zadala dve temeljni nalogi družbene odgovornosti, to sta šport in kultura, hkrati pa doprinašamo tudi na socialnem in izobraževalnem področju. 

Odločitev gospodarske družbe, da ustvarja in skrbi za umetniško zbirko Tenzor temelji na želji, da se ohrani in bogati kulturna dediščina okolja, v katerem podjetje deluje. Zbirka Tenzor je pričela nastajati pred mnogimi leti z namenom podpreti mlade domače umetnike, danes pa vsebuje več kot 200 del znanih domačih in tujih avtorjev.

sportniki sprejem 86

Tenzorjanec leta

Dobri medsebojni odnosi v kolektivu ključno prispevajo k uspehu podjetja. Vsak zaposlen v podjetju Tenzor prispeva pomemben delež za kvalitetno opravljeno delo. Ob koncu leta izbiramo Tenzorjanca leta. Odlike, ki se zrcalijo v Tenzorjancu leta so vestnost, učinkovitost opravljenega dela, pripadnost podjetju, timsko delo, inovativnost, prevzemanje odgovornosti in pripravljenost pomagati. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene