Zlato priznanje za Inovacijo
Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele Krajine 2022 za našo razvojno rešitev: Pametna omara za 24-urno izposojo naročenega gradiva
Inovacije podelitev 4 092022

Pametna omara za 24 urno izposojo je prvi in pomemben korak k avtomatizaciji javne knjižnične mreže Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto. Uporabnik prek spletne ali mobilne aplikacije Cobiss naroči knjižno gradivo in ga nato samostojno in neodvisno (24/7) od delovnega časa prevzeme v pametni omari. Pametna omara samostojno obvešča uporabnika o čakajočem gradivu v predalniku in v trenutku odprtja zabeleži izposojo knjižnega gradiva v Cobiss sistemu, od tega trenutka naprej začne teči rok izposoje. Interakcija med pametno omaro in uporabnikom je zagotovljena s komuniciranjem na osrednjem ekranu in vodenjem uporabnika z LED osvetlitvijo do ciljnega predalnika z naročenim knjižnim gradivom. 

Iskrene čestitke celotnemu projektnemu timu in vsakemu posamezniku, ki je prispeval k inovativnem duhu in realizaciji odličnega projekta. Prepletanje potreb, želja, znanja in izkušenj je bilo aktivno med Knjižnico Mirana Jarca, Tenzorjem, Izumom, arhitektoma Natalijo Zanoški in Darkom Plevnikom. 

V Tenzorju vzpodbujamo inovativnost in razmišljanje »out of the box« pri razvoju procesov, storitev in izdelkov. To je ključ, da ostajamo mladi z izkušnjami, prepoznavni, razvojno usmerjeni in ponudimo točno to, kar naročnik želi, oz. potrebuje. Na tak način zagotavljamo stabilen trajnostni razvoj podjetja in vseh hčerinskih podjetjih v Skupini Tenzor.

Zlato priznanje za inovacije je čudovito darilo, ki je odraz našega skupnega dela, ponosni smo na dosežke naših zaposlenih!

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene