Zlata boniteta odličnosti za naše delo
Drugič zapored smo prejeli certifikat bonitetne odličnosti AAA, kar potrjuje da smo zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje s poslovnimi partnerji. Zlato bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo boniteto odličnosti kar tri leta zaporedoma.
Certifikat AAA si
Po najnovejših analizah bonitetne hiše Bisnode spada podjetje Tenzor med 4,7 % poslovnih subjektov v Sloveniji, ki se lahko pohvali z najvišjim certifikatom zlate bonitetne odličnosti. 
Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov in temelji na računovodskih izkazih subjektov (plačilna sposobnost, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost,…) za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. S prejetim certifikatom odličnosti si dodatno utrjujemo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. 
Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene