Prejeli smo srebrno priznanje za inovacijo 2024
Ponosni smo, da smo za našo inovacijo, platformo Aura, prejeli srebrno priznanje za inovacijo, ki je rezultat spodbujanja inovativnosti in predanosti vseh Tenzorjancev in Tenzorjank.
V petek je potekala 22. podelitev priznanj podravske regije za inovacije 2024 v sklopu Štajerske gospodarske zbornice. Vse prispele vloge je pregledala strokovna komisija, ki jo je vodila mag. Vanja Jus, člana komisije pa sta bila tudi mag. Aleksandra Podgornik in dr. Marjan Leber. 

Ponosni smo, da smo za našo inovacijo, platformo Aura, prejeli srebrno priznanje za inovacijo, ki je rezultat spodbujanja inovativnosti in predanosti vseh Tenzorjancev in Tenzorjank!
Posebne čestitke gredo inovacijski ekipi, v kateri so aktivno sodelovali: Tadej Božičko, Matej Orbanič, Damjan Kreft, Klemen Grosek, Vid Ostroško, Boštjan Tement, Miha Senčar, Samo Bauman, Taja Bezjak in Sara Težak.
 
Aura je inovativna modularna platforma za obvladovanje izzivov dvoriščne logistike. V kolikor dnevno obravnavate več kot 20 tovornih in drugih vozil, vam bo Aura zagotovo pomagala pri izzivu sledenja, optimizacije prometnega toka in upravljanja procesov.  Oglejte si video

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene