V Tenzorju se zavedamo, da se sodelovanje med gospodarstvom in institucijami znanja lahko prične že v osnovni šoli
Ponosni smo, da se osnovna šola Breg iz Ptuja, že več let vključuje v mednarodne projekte Erasmus+, s poudarkom na spoznavanju in uporabi robotov VEX IQ ter STEM-a (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Letos so se, kot edina šola v Sloveniji uvrstili na VEX Robotics Word Championship, ki bo potekalo v Dallasu, v ZDA. Učenci tekmujejo v različnih kategorijah. Za uspešen projekt morajo učenci med seboj odlično sodelovati, skupaj izdelati taktiko in strategijo, kako nastopiti na tekmovalnem polju. Zavedamo se, da so to pomembne izkušnje učencev, ki jim takšni projekti trajno ostanejo v spominu in predstavljajo pomemben delček v mozaiku razvoja posameznika. Učence in predstavnika OŠ Breg smo sprejeli na sedežu našega podjetja. S ponosom so nam predstavili svoje dosežke. Z veseljem smo izmenjali naše poglede na znanje, razvoj in usmerjenost v prihodnost.
OŠ Breg v Tenzorju1
Podpiramo odlične projekte, podpiramo učence, podpiramo znanje.

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene