Uspešno smo zaključili obnovo elektro strojne opreme v predoru Golovec in pokritem vkopu Strmec
V lanskem letu smo pričeli z obnovo elektro strojne opreme v zahodni cevi Golovec, nadaljevali s pokritim vkopom Strmec in letos zaključili dela v vzhodni cevi predora Golovec.
TENZOR predorGolovec 2020 1 (002)
Naša ekipa je prevzela in izvedla vsa obnovitvena elektro instalacijska dela. Menjali smo predorsko razsvetljavo s sodobno energijsko varčno LED razsvetljavo, tako je predor Golovec prvi predor v Sloveniji z LED razsvetljavo. Menjali smo sistem požarnega javljanja, sistem merjenja CO, vidljivosti in pretok zraka skozi predorske cevi, prometno opremo - znake s spremenljivo vsebino, video nadzorni sistem prometa smo nadgradili s sistemom za avtomatsko detekcijo prometa: zaznavanje vozil, ki prevažajo nevarne tovore (ADR), zaustavljeno vozilo, vozil z napačno smerjo vožnje, počasi vozeče vozilo, dim, pešec, izgubljeni tovor. 
S takšnimi projekti gradimo pomembne reference na področju inteligentnih transportnih sistemov, postavljamo mejnike z najsodobnejšo tehnološko opremo ter širimo znanje in izkušnje.

Ob tem nam je ključno, da se držimo dogovorov z našimi naročniki, tako časovno, kvalitetno in izvedbeno, kar nam je ponovno uspelo. Ponosni smo, da s svojim znanjem prispevamo k povečanju stopnje prometne varnosti, mobilnosti in pretočnosti prometa. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene