Tradicionalni kostanjev piknik 2018
Kostanjev piknik je prava dogodivščina za Tenzorjance, saj raziskujemo lokalno okolje, vedno je zagotovljena dobra pogostitev in ne manjka dobre volje.
Skupinska 113942
Letošnji kostanjev piknik se je pričel s pohodom po gozdnih poteh v Lasigovcih po Doljnem bregu, Savcih in nazaj do Lasigovcev, ko smo se vračali nas je dobila tema, tako, da smo imeli dnevno - nočni pohod. Čar pohoda so bili postanki, ustavili smo se v lovskem domu in pri ribniku Savci. Ogledali smo si še Stankov vodni mlin. 
Kostanjev piknik, brez pečenih kostanjev ni pravi piknik, zato smo si jih po pohodu še spekli pri sodelavcu Tonetu. Za povrh smo imeli še kresovanje. Čudoviti spomini, ki nas povezujejo. 
Sodelavec Tone in njegova celotna družina so poskrbeli, da smo preživeli čudovit dan. 
Hvala vam za gostoljubje in odlično organizacijo kostanjevega piknika.

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene