Tenzorjanci & biseri Črne gore
Tenzorjanci smo se letos odpravili osvajati Črno goro, priznamo, da je tudi nas osvojila Črna gora s svojimi lepotami. Letošnji izlet je bil še v bolj pisani družbi, saj so bili z nami tudi kolegi iz skupine Tenzor, iz makedonskega podjetja Sensor, albanskega podjetja Tenzor in hrvaškega Protrade-a. Čudovito je začutiti utrip skupine Tenzor in preživeti čas s svojimi sodelavci.
IMG 282f19f021de673b6368b71555eb3119 V
Budva je opravičila svoj sloves, da je najbolj obiskano turistično mesto v črnogorskem Primorju. S svojim zgodovinsko slikovitim starim mestnim jedrom in nočnim življenjem. 
Drugi dan smo osvojili Kotor, na skrajnem delu zaliva Boke Kotorske. Kotor je bogat s srednjeveško kulturno dediščino. Mestno obzidje je impresivno, a še posebej, če se podaš na najvišjo točko obzidja.
Seveda so se na ta najvišji vrh podali nekateri Tenzorjanci.

Pika na i je bila, osvojitev narodnega parka Lovćen, kjer je tenzorjanska energija preplavila simbol ponosa Črne gore. Moč naravnih lepot in zgodovinskega pomena narodnega parka nam je enostavno vzelo dih, no morda tudi 461 stopnic do vrha. A prekrasen razgled in kapela s kipom Petra II. Petrović Njegoša je bila vredna vsake prehojene stopnice. Mozaik z 200.000 zlatimi ploščicami v kapeli in Njegoševa granitna figura, ki je težka 28 ton, še enkrat več potrdi moč narodnega parka. 
Sledil je še obisk mesta Cetinje, nekdanjo prestolnice Črne gore, Cetinjski samostan in številne druge zgodovinske znamenitosti so dale tudi temu mestu, poseben čar. 
Vsekakor v Črni gori ni manjkalo zabave, smeha, črnogorskih dobrot in pokušin vina.

Po poti domov smo na polotoku Pelješac, obiskali Ston, majhno mestece, znano kot mesto soli. Ston nas je očaral z najdaljšim obrambnim zidom, v tem delu Evrope v skupni dolžini 5,5 kilometrov. 

Polni novih vtisov in dogodivščin smo pripravljeni na nove izzive.

Tenzor smo ljudje, Tenzor smo mi! 
Pozitivni, nasmejani, s pravo energijo in v odlični formi!

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene