Tenzor z lastnimi rešitvami na Hikvision innovation summit 2022
Mednarodna konferenca Hikvision innovation Summit 2022 združuje najboljše razvojne in integracijske tehnične dosežke na področju iOT in tehničnega varovanja. Konferenca bo obiskovalcem, od 3. do 6. maja, v Amsterdamu, ponudila bogat programski del s trendi v panogi in predstavitev tehničnih rešitev mednarodnih sistemskih integratorjev na razstavnem delu.
UVSS TRAIN
Podjetje Tenzor se na mednarodni konferenci predstavlja z lastno razvojno rešitvijo iEMS UVSS – pregled podvozij vlakovnih kompozicij. Rešitev je velik doprinos preglednikom podvozij vlakovnih kompozicij, saj na zelo učinkovit in enostaven način zagotovi podatke o morebitnih grožnjah - kot so nedovoljeni predmeti ali osebe na podvozjih vlakovnih kompozicij. V programskem delu bomo predstavili primer dobre prakse iEMS UVSS v Sloveniji za nadzor in pregled podvozij vlakovnih kompozicij. Na našem razstavnem prostoru se obiskovalci v živo seznanijo z rešitvijo in razvojnimi možnostmi po meri. 
Rešitev iEMS UVSS je modularno prilagodljiva glede na različne specifične potrebe policije, mejne carine, železnic, avtocest, letališč, pristanišč in drugih.    
Več informacij o rešitvi iEMS UVSS

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene