Skupina Tenzor v sodelovanju s podjetjem Honeywell na Adria Security Summit 2018
Skupina Tenzor se tudi letos predstavlja na Adria Security Summit, vodilni letni konferenci in razstavišču »varnostne industrije« za celotno jadransko regijo. Konferenca se letos odvija v Sloveniji, v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču, od 12. do 14. septembra 2018.
AdriaSecuritySummitor
Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru št. 15 in ste del naše predstavitve na strokovnih predavanjih.  

Skupina Tenzor je v regiji strateško pozicionirana kot sistemski integrator z lastnimi razvojnimi rešitvami, ki doprinašajo naročnikom povečanje učinkovitosti poslovanja. Napredne lastine rešitve bodo predstavljene konferenci. Letošnja konferenca Adria Security Summit bo ob klasičnih varnostnih rešitvah letos predstavila najnovejše trende kot so IoT, umetna inteligenca, inteligentna video analitika in pametne tehnologije upravljanja identitet.

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene