Skupina Tenzor na Adria Security Summit-u
Vabljeni 25. in 26. oktobra na Gospodarsko razstavišče, v Ljubljani, kjer se bo odvijala Adria Security Summit, največja konferenca v Adria regiji. Dogodek združuje področja varnosti, interneta stvari (IoT), komunikacijske tehnologije (IKT), mobilnosti, avtomatizacije in smart rešitev.
ASS logo
Skupina Tenzor, kot eno vodilnih integracijskih podjetij v regiji na področju centralnih nadzornih sistemov, RFID rešitev, sistemov upravljanja zgradb (BMS), tehničnega varovanja in elektroinštalacij bo na letošnjem Adria Securityu predstavila lastno razvojno programsko rešitev iEMS, verzijo 2.0 in upravljanje parkirišč pod lastno blagovno znamko Urban Informatics

V okviru programa bomo predstavili tudi primer dobre prakse: Največji logistični center od Benetk do Gradca - tehnične rešitve na ključ po m2.

Z veseljem pričakujemo vaš obisk v drugi dvorani, na razstavnem mestu št. 6. 


Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene