Prvi slovenski predor z LED razsvetljavo, predor Golovec
Prejšnji teden smo predali Darsu v uporabo zahodno cev predora Golovec, po katerem je promet stekel že konec prejšnjega tedna.
LED razsvetljava
Naše podjetje je uspešno zaključilo in vgradilo napredne tehnične rešitve v dogovorjenih rokih. Ponosni smo, da smo prvi v Sloveniji vgradili najsodobnejšo in energetsko varčno LED razsvetljavo v predoru. Projekt LED razsvetljave je projekt novih razsežnosti na nivoju Slovenije in podjetja Tenzor. Visoko kvaliteto izvedbe so potrdili tudi s strani pristojnih nadzornih institucij in podjetij. Obnovili smo sistem požarnega javljanja, sistem merjenja CO, vidljivosti, predorski radio, sistem merjenja hitrosti vetra, video nadzorni sistem in posodobili samodejno detekcijo prometa, ki zagotavlja natančnejše določevanje izrednih dogodkov. Izvedli smo predpripravo za namestitev prezračevalnih ventilatorjev, ki bodo nameščeni v drugi fazi izvedbe predora Golovec in s tem zagotovili nadstandard požarne varnosti v predoru. Z vgrajenimi naprednimi rešitvami smo v predoru povečali požarno in prometno varnost, posledično se je povečala tudi pretočnost vozil. 
 
Na Darsu so povedali, da je bil glavni rezultat obnove večja varnost predora, udobnejše potovanje in znižanje stroškov vzdrževanja predora. Z ekipo Tenzorjancev, znanjem, izkušnjami in predanostjo smo dosegli zastavljene cilje naročnika.  
 
Po uspešni zaključitvi prve predorske cevi, sledi še predor Strmec in druga predorska cev Golovec. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene