Priznanje Štajerske gospodarske zbornice
Podjetje Tenzor je pridobilo priznanje Štajerske gospodarske zbornice, ob četrtstoletju delovanja, za kontinuirano rast podjetja, odgovornega zaposlovalca in za lastne razvojne rešitve. Na novinarski konferenci podjetja Tenzor je direktorica Štajerske gospodarske zbornice mag. Aleksandra Podgornik predala priznanje, direktorju podjetja Tenzor Bojanu Petku.
20181010 123615
Na fotografiji: Miran Senčar, Miha Senčar, mag. Aleksandra Podgornik, Bojan Petek in Albert Bene. 

Mag. Aleksandra Podgornik je poudarila, da je podjetje Tenzor skozi svojo zgodovino dokazalo, da v lokalnem okolju, Slovenije in širšem okolju, v regiji, ustvarja pogoje poslovanja, ki omogočajo rast, razvoj in konkurenčnost podjetja. Lastne razvojne rešitve razvojnega centra, podjetje Tenzor pozicionirajo v sam vrh na področju preprečevanja inventurnih manjkov v maloprodaji, v rešitvah za kontrolo pristopa v hotelih in termalnih kompleksih in naprednih prometnih rešitvah ITS. Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene