Praznujemo 27 let
Danes je ta dan, ko se je pričela zgodovina podjetja Tenzor.
Praznujemo27let soc
16. septembra 1993 sta se Miran Senčar in Albert Bene odločila, da naredita korak na novo poslovno pot. Na pot podjetja Tenzor. Danes po 27-tih letih poslovanja, hodi po poti skupine Tenzor več kot 100 zaposlenih, ki ustvarjajo in gradijo uspešne referenčne projekte. Vsak Tenzorjanec je pomemben doprinos za naše podjetje, naročnike, dobavitelje in ostale deležnike podjetja.   
Danes, ko praznujemo 27. obletnico podjetja Tenzor čestitamo vsem zaposlenim, naročnikom, dobaviteljem in vsem ostalim, ki skupaj gradimo zgodovino in prihodnost podjetja Tenzor. V sedanjosti pa ustvarjamo najboljše reference, tako velike kot majhne, unikatne kot splošne, zahtevne kot preproste, vse pa imajo pridih Tenzorjancev. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene