Podjetju Tenzor odobrena sredstva v okviru javnega poziva »Digitalizacija prodajnih poti ter predstavitvenih gradiv za promocijo podjetja Tenzor na tujih trgih«
»Digitalizacija prodajnih poti ter predstavitvenih gradiv za promocijo podjetja Tenzor na tujih trgih«
Podjetje je za krepitev mednarodne konkurenčnosti in odpiranja novih tržišč za lansiranje lastnih blagovnih znamk izvedlo ukrep za izdelavo video vsebine za korporativno predstavitev podjetja v angleškem jeziku in ukrep optimizacije spletnih strani in digitalnih prodajnih kanalov, vzpostavitev sistemov merjenja učinkov digitalnih komunikacij in sistemov sledenja potencialnim strankam v okviru digitalnih prodajnih kanalov, vse namenjeno tujim kupcem. Operaciji bosta omilil čas pandemije Covid-19 in čas po pandemiji na globalnem trgu.


Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 8.132,50 evrov, v okviru javnega poziva sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih 2020. 

Cilj projekta je, da se z digitalizacijo prodajnih poti povečala mednarodna konkurenčna prednost podjetja in za podjetje se bodo odprla nova tržišča za lansiranje lastnih blagovnih znamk (Rems, iEMS) v tujini. Posledično pričakujemo porast prodaje v tujini in ustvarjanje pozitivnega javnega mnenja. 

Vse o javnem pozivu in prejetih sredstvih si lahko preberete tukaj.


Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.  
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene