Platinasti Tenzor tudi v letu 2021
AAA platinum Creditworthiness, Dun&Brandstreet
Platinasta Boniteta Tenzor 2021 podeltitev
Ustvarjamo odličnost v poslovanju. Zavedamo se, da na tak način soustvarjamo stabilnost za naše zaposlene in poslovne partnerje v dinamičnih časih. Prav vsak naš Tenzorjanec je pomemben v mozaiku platinastega certifikata odličnosti 2021, s svojim znanjem, delom in sodelovanjem. Hkrati pa se zavedamo pomembne vloge naših poslovnih partnerjev. Zato gradimo tradicijo podjetja na odgovornem sodelovanju in ciljni usmerjenosti. 
Boniteta odličnosti temelji na računovodskih izkazih podjetja za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12 mesecih. Platinasto boniteto odličnosti nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo boniteto odličnosti Zlati AAA, tri leta zaporedoma. Podjetja, ki izkazujejo platinasto boniteto odličnosti, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi deležniki podjetja. 
Praksa zadnjih let nam je pokazala, da je platinasto priznanje v mednarodnem in slovenskem okolju dobrodošlo in zagotavlja graditev in utrjevanje poslovnega ugleda podjetja. 
Tenzorjanci smo prejeli že tretjo leto zapored platinasto priznanje. S ponosom bomo oplemenitili zbirko naših platinastih priznanj. Letošnje priznanje - skulptura Lipicanca - slovenskega kraljevega konja, je delo slovenskega avtorja Oskarja Kogoja. 


Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene