Platinasta bonitetna odličnosti za Tenzor
Sodimo med 1,5 % NAJBOLJ uspešnih, poštenih in zanesljivih podjetij v Sloveniji
IMG 1830

Na dogodku Bisnode 4 Excellence  smo prejeli Platinasto boniteto odličnosti, analitične hiše Bisnode, največje partnerske mednarodne družbe bonitetne hiše Dun & BradstreetBisonde. 


Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov in temelji na računovodskih izkazih subjektov (plačilna sposobnost, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost,…) za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Prejetje platinaste bonitetne odličnosti utrjuje ugled našem delu  - referencam in zaupanje v nadaljnje sodelovanje.  
Odličnost za nas niso samo dobri poslovni rezultati, temveč iskrena zaveza transparentnemu poslovanju, dobri poslovni praksi in družbeni odgovornosti.

Ob prejemu Platinaste bonitete odličnosti, direktor komerciale in solastnik podjetja Miha Senčar meni, da se naše podjetje diferencira od ostalih: »Z izvrstnimi zaposleni, ki vsak prispeva svoj delček k uspehu. So izjemno zagnani, profesionalni in kar se mi danes zdi najpomembnejše - prilagodljivi in samostojni. Trudimo se, da jim omogočimo okolje v katerem lahko pokažejo vse svoje znanje, se razvijajo in opravljajo dinamično delo.«
 
Temu pa dodaja direktor strateškega razvoja in solastnik podjetja Tenzor, Miran Senčar, da je; »recept za odličnost - ravnovesje med vsemi deležniki podjetja. Podjetje je živa tvorba, ki se nenehno spreminja in prilagaja ter ima mnogo deležnikov. Največja umetnost podjetništva in osnova za dolgoročno uspešnost je vzdrževanje ravnovesja med željami, zahtevami in potrebami vseh deležnikov podjetja: zaposlenimi, lastniki, kupci, dobavitelji ter podjetniškim okoljem vključno z družbeno odgovornostjo. Če tega ravnovesja ni, je podjetje hitro v težavah. Nam uspeva ohranjati ravnovesje že 26 let!«

Vabljeni k ogledu posnetka, naš del se prične pri 4,12 minuti. Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene