Novost - 24 urna samostojna izposoja rezerviranega gradiva
Rdeča nit letošnjega sodelovanja s knjižnicami so najnovejši razvojni dosežki podjetja Tenzor na področju 24 urne izposoje rezerviranega gradiva.
20190925 122646
Knjižnice danes lahko ponudijo svojim članom 24 urno knjižnico, kljub temu, da so prostori knjižnice dejansko zaprti. Knjižno in neknjižno gradivo še hitreje do članov, še prijaznejša izposoja gradiva. Rešitev 24 urne izposoje je integrirana s Cobiss3 izposojo in je preprosta za knjižničarje. 
24 urno izposojo rezerviranega gradiva smo predstavili na dnevih Zveze Bibliotekarskih Društev Slovenije v Mariboru in predstavniki knjižnic so rešitev pozdravili, saj se zavedajo, da morajo biti usklajeni s člani knjižnice in tempom življenja. 
Sledimo viziji na področju knjižnic: korak bliže knjižnicam, njihovim procesom in uporabnikom. Povezana knjižnica... je knjižnica prihodnosti. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene