Novinarska konferenca Saubermacher, predstavitev varnostnih sistemov Tenzor
Predstavitev razširitve in varnostna izpolnitev centra za ravnanje z odpadki Kidričevo, Saubermacher Slovenija Saubermacher Slovenija velja za največje podjetje za ravnanje z odpadki v osrednjem delu Evrope. Center Kidričevo je tehnološko najsodobnejši center v Sloveniji z vidika doseganja ter preseganja varnostnih standardov in predstavlja pomemben mejnik na področju ravnanja z nevarnimi odpadki.
Saubermacher 4
Včerajšnja novinarska konferenca je javnosti predstavila najsodobnejši center za ravnanje z odpadki Kidričevo, v katerem na področju varnostnih standardov pomemben del predstavljajo naše tehnične rešitve.
Glede na visoko stopnjo tveganja je center opremljen s tehnološko najsodobnejšim avtomatskim gasilnim sistemom, video nadzornim sistemom s termalnimi kamerami in Ex-conami.
Prav tako smo izvedli celotne elektroinstacije, zasilno in splošno razsvetljavo, zgodnje odkrivanje in javljanje vloma, evidenco delovnega časa in CNS proizvodnega procesa vključno s centralno SCADO, ki med seboj povezuje vse tehnične sisteme. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene