Nagrada za odlično delo Tenzor Group 2017 v roke zaposlenih podjetja Tenzor Srbija
Srečanje Skupine Tenzor, 2018
priznanje 3
Na vsakoletnih srečanjih skupine Tenzor se zrcali sinergija dela v skupini, prenos izkušenj ter znanja iz poslovnega okolja vsakega podjetja v skupini. Letos smo prvič podelili nagrado za odlično delo zaposlenih v posameznih podjetjih v skupini. Nagrado za odlično delo Skupine Tenzor so za leto 2017 prejeli zaposleni podjetja Tenzor d.o.o. Srbija. 

Zgodovina Skupine Tenzor sega v leto 2001, ko je podjetje Tenzor pričelo z ustanavljanjem povezanih podjetij v Sloveniji in državah bivše Jugoslavije. Uradno so se podjetja povezala v Skupino Tenzor v letu 2005. Skupina Tenzor ima danes podjetja v Albaniji, Hrvaški, Makedoniji in Srbiji. S svojimi mednarodnimi podjetji je zavzela strateško mesto, v regiji, kot sistemski integrator tehničnih sistemov in elektro instalacij. 

Ključno dejstvo za uspeh so naši naročniki, ki se zavedajo, da lahko pričakujejo enako kakovost, tehnično dovršenost in zanesljivost v vseh podjetjih Skupine Tenzor. Tako je vse več naročnikov, ki z ekspanzijo poslovanja v regiji sodeluje z vsemi podjetji v skupini Tenzor.  

Povpraševanje