Nagrada za odlično delo Tenzor Group 2017 v roke zaposlenih podjetja Tenzor Srbija
Srečanje Skupine Tenzor, 2018
priznanje 3
Na vsakoletnih srečanjih skupine Tenzor se zrcali sinergija dela v skupini, prenos izkušenj ter znanja iz poslovnega okolja vsakega podjetja v skupini. Letos smo prvič podelili nagrado za odlično delo zaposlenih v posameznih podjetjih v skupini. Nagrado za odlično delo Skupine Tenzor so za leto 2017 prejeli zaposleni podjetja Tenzor d.o.o. Srbija. 

Zgodovina Skupine Tenzor sega v leto 2001, ko je podjetje Tenzor pričelo z ustanavljanjem povezanih podjetij v Sloveniji in državah bivše Jugoslavije. Uradno so se podjetja povezala v Skupino Tenzor v letu 2005. Skupina Tenzor ima danes podjetja v Albaniji, Hrvaški, Makedoniji in Srbiji. S svojimi mednarodnimi podjetji je zavzela strateško mesto, v regiji, kot sistemski integrator tehničnih sistemov in elektro instalacij. 

Ključno dejstvo za uspeh so naši naročniki, ki se zavedajo, da lahko pričakujejo enako kakovost, tehnično dovršenost in zanesljivost v vseh podjetjih Skupine Tenzor. Tako je vse več naročnikov, ki z ekspanzijo poslovanja v regiji sodeluje z vsemi podjetji v skupini Tenzor.  

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene