Med Tenzorjanci imamo finalista v izboru Mladi Manager 2021!
Komisija prestižne nagrade med mladimi managerji, ki jo podeljuje Združenje Manager, presoja trajnostno delovanje, inovacijsko uspešnost, voditeljske veščine kandidata, zahtevnost vodenja, finančno uspešnost, trženjsko uspešnost, odnos do deležnikov in etično delovanje.
Finalisti priznanje Mladi manager 2021
Resnično smo ponosni, da je Tenzorjanec Miha Senčar v slovenskem podjetniškem prostoru postal finalist Mladi manager 2021. Njegov doprinos je zelo pomemben in dragocen za utrip podjetja Tenzor, v energiji dobrih odnosov z vsemi deležniki podjetja. Kot direktor komerciale mora odlično jadrati med zahtevami in željami tržišča in ter zaposlenimi. Zelo dobro mu uspeva, kar se odraža v dolgoročnih poslovnih sodelovanjih in graditvi pozitivnih odnosov med zaposlenimi. 

Miha Senčar pravi: »Izjemni, fleksibilni in motivirani zaposleni, ob viziji lastnikov o trajnostnem družinskem podjetju, so ključni dejavnik uspeha podjetja Tenzor.« 

V podjetju Tenzor združujemo odlične posameznike, v najboljšo ekipo, ekipo Tenzorjancev. Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene