Konferenca FMCG SUMMIT 2019
Konferenca FMCG SUMMIT 2019 je bila stičišče trgovcev, proizvajalcev, distributerjev in logistov Slovenije.
slo pano
Vsem udeležencem je med drugim skupno tudi to, da želijo povečati svojo konkurenčno prednost, kar brez relevantnih informacij in dobrih odločitev ne gre. Tega se zavedamo v Tenzorju, zato smo pred leti razvili lastno razvojno rešitev z namenom upravljanja kritičnih dogodkov tako v trgovini REMS (Retail event managment system) in v industriji / logistiki iEMS (industry event managment system). Rešitve združujejo preprečevanje kraj, vodenje interne logistike in poslovno analitiko s ciljem povečati dobiček in zagotoviti sledljivost kritičnih dogodkov. Obiskovalci konference so te  rešitve v živo testirali in se seznanili z njimi. FMCG SUMMIT 2019 & Tenzor

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene