Delova podjetniška zvezda leta 2023
Projekt je potekal pod naslovom Vrednote poslovanja - temelj trajnostnega razvoja. Naše podjetje je bilo med 10 nominiranci malih in srednjih podjetij na podlagi strokovnega izbora Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (Ajpes). Izbrana podjetja so na nišnih področjih konkurenčna z lastnim znanjem, s specifičnimi in visokotehnološkimi proizvodi, tehnologijami ter storitvami, ki prinašajo višjo dodano vrednost. Ob tem pa imajo najmanj tri milijone evrov letnih prihodkov, najmanj 5 zaposlenih in najmanj 50.000 evrov dodane vrednosti na zaposlenega. Med nominiranimi podjetji so bila Caretronic, Chipolo, Docentric, Infomediji, Lumar, Rls, Roto, Status, Tenzor in Zzi.
Tenzor
Predsednica države dr. Nataša Pirc Musar je nagovorila nominirance z besedami: »Ste zgled slovenskega podjetništva, verjamem, da vam ni bilo vedno lahko in da ste morali na poslovni poti sprejemati težke odločitve in stopati iz cone udobja, a brez tega ne gre. Ste vzor mladim podjetnikom, ki začenjajo poslovno pot. Sledite svojim sanjam in verjemite v svoje ideje, kajti brez tega se nikoli ne premakneš. «

Ponosni smo, da je naše znanje, izkušnje in odgovornost prepoznano v slovenskem okolju in širše. Priznanje za uvrstitev med deset nominiranih podjetij je prevzel v imenu vseh Tenzorjancev, Miran Senčar, soustanovitelj in solastnik podjetja. Na oder ga je voditeljica pospremila z zanimivimi besedami – rastoča energija se začuti v poimenovanju podjetja Tenzor – prvič slišimo takšno povezavo, a nam je prav všeč. 

V ozvezdje so bralci postavili družinsko podjetje Roto iz Murske Sobote, iskrene čestitke tudi v našem imenu, s katerim sodelujemo že vrsto let.   

Po besedah predsednika komisije Bojana Petriča, direktor časnika Delo je imela komisija zelo težko delo - med odličnimi nominiranimi podjetji, izbrati najboljšega. Vsa podjetja imajo odličen položaj na trgu, so razvojno naravnana podjetja in družbeno odgovorna. A, prestižen naslov po mnenju komisije Delovih podjetniških zvezd 2023 je prejelo podjetje RLS merilna tehnika, iskrene čestitke za prestižno nagrado. 

Vabljeni k branju članka.

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene