Danes praznujemo Tenzorjanci, 29 let šteje naš Tenzor
Ustanovitelja podjetja Miran Senčar in Albert Bene, pa se spominjata, kot, da je bilo včeraj - ko sta se odločila in pričela sestavljati Tenzorjev mozaik.
Celebrating 29 years Tenzor
Danes, pa naše podjetje šteje že 62 Tenzorjancev v Sloveniji (Ptuj, Kidričevo, Ljubljana) in v celotni Skupini Tenzor, s hčerinskimi podjetji v Beogradu, Prištini, Skopju, Tirani in Zagrebu, več kot 120 zaposlenih. 
V vseh teh letih smo z veliko mero predanosti in odgovornosti izvedli veliko odličnih referenc, ustvarili čudovite zgodbe Tenzorjancev in zgradili dobre odnose z našimi naročniki, dobavitelji in drugimi deležniki podjetja. Skupen imenovalec je Tenzorjanska energija, pogum, odgovornost in želja po dobrem sodelovanju z vsemi deležniki podjetja. 
Zahvaljujemo se vsem Tenzorjancem in poslovnim partnerjem, ki ste v vseh teh letih gradili zgodbo o rasti, razvoju, predanosti, zaupanju in partnerstvu našega podjetja Tenzor. 

Povpraševanje

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene